Ord betyder ingenting medmindre vi sætter handling bag dem.

528413_513839278669022_768423472_n

Hvis der er noget jeg hader, så er der når folk siger “Jeg er her for dig.” Og de rent faktisk bare siger det for at sige det, og virke sød. Alt for mange siger det, uden at mene det – og dét er til at brække sig over.  Nu sidder nogle sikkert og tænker: “Der er vidst en der ikke er der for hende.” Men nej, så dette billede på kære Facebook, og tænkte jeg ville lave et indlæg om det. Så la’ vær’ med at sig “Jeg er der for dig altid.”  Hvis du ikke mener det, og kun sige det når du kun mener det. Det andet er jo dumt, og skuffende 🙂 Så godt råd herfra: Ikke sig det til alle en hver, fordi du skuffer jo dem, du ikke holder det ved. Og hvem kan lide at skuffe folk? Ikke mig i hvert fald. Det er det samme med “Undskyld.” – Hvorfor sige det hvis man ikke mener det? Det er jo fuldstændig latterligt. Så kun sig undskyld til når du mener det, og så bevis at du rent faktisk mener det. Og ikke bare siger det. Fordi hvorfor sige noget, hvis du ikke mener det? Der skal jo handling for at vise man mener det.

Det her var blot 2 fx, så I vidste hvad jeg mente. Jeg hader personligt selv folk der siger noget til mig, hvor det de siger, slet ikke passer. Så vil jeg faktisk hellere ha’ folk holder mund, og bare lader være med at sige noget. Kan slet ikke se meningen i at sige noget som ikke passer. Det er det samme med holdninger omkring noget, hvis man ikke mener den holdning. Så lad være med at sig noget i stedet for at sige en mening du ikke mener. 🙂

Reklamer

3 thoughts on “Ord betyder ingenting medmindre vi sætter handling bag dem.

 1. En anden jeg synes der er usandsynligt irriterende er når folk siger “Jeg ved hvordan du har det”, når de aldrig selv har stået i situationen.
  Så vil jeg hellere høre “jeg kan ikke forestille mig hvordan du har det” – det er mere ærligt! 🙂

   • Hmm, har en del tanker i hovedet nu, men tror det vil kræve mere bearbejdning at få i orden, end jeg har tid til i aften – sådan noget søvn skulle jo være så godt.

    Så for nu vil jeg nøjes med at sige, at der også er ting der slet ikke er brug for at sige højt. Som faktisk bliver akavet når man siger det, fordi det aldrig er noget der kan vises gennem ord, det er sådan noget man oplever, viser, opfattes og fornemmer gennem handling.

    Som fx sætningen “Jeg er der for dig” Det vil altid klinge hult i mine øre. Men man ville omvendt godt efterfølgende, som den der havde brug for støtten, kunne sig: du var der for mig.

    Et andet eksempel der har naget mig siden barndommen er spørgsmålet: “Skal vi være venner?” Det er ikke noget man beslutter at blive, det er noget man fornemmer at man er. Jeg har altid haft ondt af/været bekymret for de børn der har stilt mig spørgsmålet, for det må være fordi de aldrig har oplevet det. Hvis de havde, ville de jo ikke længere føle at det var nødvendigt at spørge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s