Kost; At blive overrasket.

1456561_500255990082061_1188382640_n

Mange folk tror kun det er “kedeligt” mad og salat man må spise, når man går op i sin træning og fx. er på kur. Men der er vildt mange lækre sunde retter, og lækre sunde snacks (hvis man er lækkersulten fx!). Det er ikke kun salat man må spise. Bare hvis man  fx. søger “Lækre snacks” på google, kommer der masser af gode råd og retter frem. Sundt mad indeholder meget mere end bare salat, og dem som tror det kun er det man må spise, bliver i hvert fald overrasket, rettere sagt: Meget overrasket! Ikke bare det at det er sundt, det ser også lækkert ud – det er ikke noget man tænker “Det ser ikke lækkert ud.” Det ser i hvert fald mere lækkert ud end nogle af de usunde retter for det meste! Synes I skal søge på det, hvis I gerne vil leve sundere og så blive overrasket ligesom mange er blevet.
– Men jeg synes det er trist mange tror det kun er “kedeligt” mad og salat man må spise, hvis man skal leve sundt og tabe sig fx.

Lige inden jeg begyndte at gå op i min træning, undersøgte jeg alt muligt forskelligt, som fx. hvor meget sukker der egentlig var i de forskellige ting, og alt det som man nu ikke ved, hvis man ikke går så meget op i sin træning og kost. Jeg blev overrasket over nogle ting! Som hvor meget sukker der er de forskellige usunde ting. Man vidste jo egentlig godt det ikke var sundt, men man får virkelig øjnene op hvor meget sukker der fx. er i. og hvor usundt det egentlig var/er.
– Er du en person som ikke har så meget styr på hvor meget sukker der er i nogle forskellige ting? Du er ikke den eneste. Det havde jeg jo heller ikke i starten som sagt, men så undersøgte jeg det. Og jeg blev overrasket over hvor meget sukker der egentlig er i, og nu spiser jeg ikke alt det usunde så tit. Det frister bare ikke på samme måde mere. Og nu skal jeg ikke spille hellig, fordi jo – jeg spiser/drikker da usunde ting nogle gange. Men ikke så meget som jeg har gjort fx. Jeg vil fx. hellere have noget lækkert frugt  end slik nu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s