Folk & alkohol.

I skolen havde vi et projekt, om vi skulle fremlægge. Mit hold havde om alkohol & unge, hvilket faktisk var ret interessant. Vi i gruppen lavede bl.a. et spørgsmålskema, hvor tog hen på en skole hvor dem i folkskolen kunne besvare skemaet anonymt. Spørgsmålene var bl.a. hvor tit de drak alkohol, hvor de fik det fra, og om de vidste hvad det gjorde ved kroppen. Jeg kiggede dem igennem, og det var ret 50/50, med det hele. Det var forskellige svar, men folk er selvfølgelig også forskellige. Men det var lidt sjovt at se hvor forskellige svarene var. Nogle af dem drak et par gange om ugen, og nogle af dem drak aldrig. Hvor de får alkoholen var, det er enten ved vennerne, veninderne eller sine forældre for det meste. Mange af dem ved ikke hvad alkoholen egentlig gør ved kroppen, og det er der faktisk mange som ikke gør. Alkohol er bestemt ikke godt eller sundt for kroppen! Jeg synes virkelig det er trist, at der ikke er flere mennesker der ikke ved hvad alkohol gør ved ens krop. Vi spurgte også hvornår folk begyndte at drikke, og det var også meget forskelligt. Det er ca. imellem 11-14 år, men undre det nogen nu om dage? Vi mennesker begynder at blive tidligere og tidligere! Hvad er jeres mening omkring dette emne?

Reklamer

One thought on “Folk & alkohol.

  1. Jeg begyndte selv “at drikke” i slutningen af 8. klasse. Eller det vil sige, at jeg var fuldt første gang der. I mange år har jeg aldrig rigtig været stor fan af drikke mig fuld, og jeg gjorde det også ret sjældent i gymnasiet. Det er faktisk først nu, hvor jeg er startet på universitetet, at jeg rigtigt er begyndt “at drikke”.
    At børn er begyndt at drikke i en så tidlig alder skræmmer mig en smule, men det overrasker mig ikke. Det er bare svært at forholde sig til, når man overhovedet ikke havde interesse i sådan noget, da man selv var 11 år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s