Mælkesnitter uden gluten & sukker.

10251947_10203101954183348_3478226890981172229_n

 

 

 

100 g blødt smør (Erstat evt.  smør med kokosolie, jeg er dog i tvivl om det fungerer) 
50 g kokosolie
100 g sukrin (jeg brugte sukrinmelis. Du kan bruge et andet sødemiddel, men vær’ 
opmærksom på blandingsforhold. Sukker kan også bruges)

3 æg
2 spsk. raw cacao
1 tsk. bagepulver
150 g mandelmel (Du kan bruge alm. mel i stedet)
1 dl mælk 

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225 grader. Rør smør og æg sammen, brug evt. piskeris hvis det klumper. Tilsæt resten i mens du rører. Dejen skal være uden klumper.
En 30*40 cm bradepande fyldes med bagepapir, og dejen deles ud med en dejskraber. Vær opmærksom på at kagen skal have samme tykkelse alle steder. Kagen bages i 5-10 min afhængig af dens tykkelse.

Creme:
250 g mascarpone (du kan erstatte med skyr, smagen vil dog blive meget anderledes)
1 spsk. sukrin eller andet sødemiddel (kan også erstattes af sukker)
2 tsk. vaniljepulver
Smag til med friskpresset citron

Lad kagen køle af, og skær den over på midten. Skær den ud i de ønskede størrelser og smør cremen på halvdelen af dem. Kagerne samles, og her skal du være forsigtig, da de nemt knækker.

Jeg har fundet opskriften på Instagram brugernavn @julietryingtogetfit.
– Billedet er også derfra.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s