Opskrift: Jordbærtærte.

Her er en opskrift, og nej det er ikke ligefrem en super sund tærte, men man kan altid gemme opskriften til en syndedag eller en dag hvor man skal lave en tærte for andre man kender evt.


Bund: 
250 g marcipan, revet 
125 g koldt smør i terninger 
2 hele æg 
4 spsk. hvedemel 
Endvidere: 
Smør til formen (aflang på 10 x 30 cm eller en rund på 20 cm) 
50 g smeltet mørk chokolade 

Creme: 
250 g mascarpone 
1 dl græsk yoghurt 
2-3 spsk. Flormelis 
Korn af ½ stang vanilje 

Pynt: 
250 g jordbær delt i kvarter 

Drys: 
Flormelis 

Sådan laver du jordbærtærte: 
Rør marcipanen sammen med smørret.
Tilsæt æggene, ét ad gangen og pisk godt.
Vend melet i dejen.
Fordel dejen i den smurte form. Bag kagen i 20-25 minutter i en 175 grader varm ovn, til den er flot lysebrun. 
Afkøl helt og pensel med smeltet mørk chokolade. 
Pisk mascarpone med yoghurt, flormelis og vaniljekorn til en fast creme. 
Fordel cremen på bunden og derefter jordbær.

Jeg har desværre intet billede, det beklager jeg. 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s