Opskrift: Jordbær tærte.

foto (14)

 

 

Mørdej: 150 gram Hvedemel 100 gram Smør 50 gram Sukker 0.5 Æg Fyld: 100 gram Smør 100 gram Sukker 100 gram Ren rå marcipan 0.5 Æg Pynt: 100 gram Mørk chokolade 44% Creme: 2.5 dl. Sødmælk 0.5 brev Kagecreme (pulver) maizena * 2.5 dl. Piskefløde 500 gram Jordbær, friske Forklaring: Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

Fyld: Rør smør og sukker tilsæt revet marcipan og et ½ sammenpisket æg.

Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

Pynt: Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade.

Creme: Rør mælk og kagecreme. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.

Pynt med jordbær.

Tips:

Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s