Opskrift: Protein banankage.

IMG_5423

Opskrift:
5 æg.
3 modne bananer.
100 gram vanilje proteinpulver (Jeg brugte chokolade proteinpulver)
50 gram havregryn.
1 tsk. bagepulver.
1 dl. mandelmælk (almindelig mælk kan også bruges)
1 dl. hakket hasselnødder (Jeg brugte mandler)
60 gram mørk chokolade 86%.

Fremgangsmåde: 

Forvarm ovnen på 175 grader. Mos bananerne med en gaffel.

Tilsæt æg, proteinpulver, havregryn og mandelmælk og pisk sammen. Kom de hakkede hasselnødder i.

Til sidst røres bagepulveret i dejen.

Bages i en kageform i cirka 45 minutter på 175 grader.

Stil gerne til afkøling.

Smelt chokoladen i en gryde eller i mikroovnen og overtræk kagen.

Stil den herefter i køleskabet så chokoladen hurtigt kan stivne.

Reklamer

2 thoughts on “Opskrift: Protein banankage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s