Jeep safari.

I min sommerferie, der var jeg i Tyrkiet. Det er min 3. gang i Tyrkiet. Denne gang var jeg på Jeep safari, og det var virkelig en fed oplevelse. Og føler faktisk først det er nu, at jeg har set det “ægte” Tyrkiet. Det jeg har set de andre gange, det har været turistområdet. Der er virkelig stor forskel på turistområdet og så det “ægte” Tyrkiet. På turen kom vi til at se en moske, kom 1200 meter op i bjergene og spiste frokost, vi badede i en flod, fik set området og den smukke udsigt udover hele Alanya. Man går virkelig glip af en masse, hvis man kun ser turist området i Tyrkiet. Kan helt klart anbefale andre der skal til Tyrkiet, at tage på jeep safari.

At se den del af Tyrkiet, fik mig virkelig også til at tænke taknemmelighed og hvor godt vi har det i Danmark. Det kan godt være vi har et lorte system på mange punkter her i Danmark, og vi har ting at kæmpe med, og nogle mere end andre. Men at se hvordan de bor, og hvordan de lever i Tyrkiet, det får virkelig en til at tænke på hvor taknemmelige vi i Danmark burde være.

 

Jeg er i det hele taget en taknemmelig person i forvejen, men kom til at tænke endnu mere over taknemmelig efter den Jeep safari tur. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s